SelectaDNA – turvamerkinnän avulla varastettu omaisuus palautuu varmemmin
Maailma näyttää muuttuvan entistä turvattomammaksi ja omaisuus- ja henkilörikoksia tapahtuu jatkuvasti. Monelta meiltä on varastettu tavaroita kuten älypuhelimia, kannettavia tietokoneita, pyöriä, urheiluvarusteita ollessamme liikkeellä. Myös koteihin murtaudutaan varsinkin loma-aikoina entistä enemmän. Ja vastaavasti loma-asuntoihin murtaudutaan lomakauden ulkopuolella.

Ainutlaatuinen DNA-turvamerkintä auttaa poliisia löytämään tunnearvoesineet ja muut tärkeät tavarat
Vaikka varastettujen esineiden rahallinen arvo saadaankin mahdollisesti takaisin vakuutusyhtiöltä, menetetyissä tavaroissa saattaa olla paljon tunnearvoa. Esineiden tunnearvoa rahallinen korvaus ei kata.

Varastetut esineet palautuvat harvoin omistajilleen, mutta nyt markkinoilla on ainutlaatuinen SelectaDNA – turvamerkintätuote, joka auttaa sinua saamaan tärkeä omaisuutesi takaisin.

Merkitse omaisuutesi ainutlaatuisella DNA-turvamerkintäaineella auttaaksesi poliisia identifioimaan varastetun tai kadonneen tavaran joukosta sinun omaisuuteesi.

Uhkaavissa väkivaltatilanteissa DNA- tunnistesuihke karkottaa rikoksentekijän
SelectaDNA – tunnistesuihkeen avulla voi väkivaltaisen hyökkäyksen estää tai muussa tapauksessa DNA-aineella merkitä hyökkäyksen tekijän. Koska DNA-aine ei lähde pois vaatteista tai iholta moneen viikkoon, poliisilla on huomattavasti suuremmat mahdollisuudet ja enemmän aikaa tavoittaa ja identifioida rikoksen tekijä.
SelectaDNA – tunnistesuihke ei ole voimankäyttöväline.

Lue lisää SelectaDNA – merkintäratkaisuista – www.selectadna.fi

Kassakaappiin tärkeä omaisuus
Mikäli haluat varmistaa, että tärkeät dokumentit tai arvoesineet eivät joudu vääriin käsiin, meiltä löydät myös erilaiset palo-, turva- ja kassakaapit. Koska tarpeet vaihtelevat, meiltä löytyy runsaasti erilasia vaihtoehtoja ja malleja. Lisäksi meillä on myös muita turvaratkaisuja.

Täältä pääset tutustumaan: Turvakaapit, Elektrooniset avainkaapit, Kulku- ja pyöröportit, Luodinkestävät ovet, ikkunat ja väliseinät, Mikrofonijärjestelmät ja läpiantolaatikot, Rahankäsittelylaitteet, Turvapussit ja – sinetit.