Omaisuuden merkintä synteettisellä DNA:lla, SelectaDNA-turvamerkinnällä on uudenlainen tapa suojata omaisuuttasi. Se perustuu uniikkiin DNA-koodiin, jonka avulla on mahdollista identifioida anastettu omaisuus sekä yhdistää rikolliset tehtyihin rikoksiin.

Synteettinen DNA yksilöi merkityn omaisuuden

selectadna-kayttokuvaOmaisuuden merkintään tarkoitettu synteettinen DNA yksilöi sillä merkityn omaisuuden. Jokainen SelectaDNA-tuotepakkaus sisältää ainutlaatuisen erän synteettistä DNA:ta, jolla omaisuus voidaan merkitä. Tuotepakkauksen sisältämä DNA-koodi on tallennettu kansainväliseen tietokantaan. Kun anastettu omaisuus löydetään, viranomaiset voivat jäljittää omistajan tarkistamalla omaisuudessa olevan merkinnän tietokannasta.

Helppokäyttöinen

Omaisuuden merkintä on helppoa: pieni tippa riittää merkitsemään omaisuuden. Merkintäaine on ihmissilmälle näkymätön, kestää vaativia ulko-olosuhteita ja lämpöä aina 1 000 asteeseen saakka. Merkityt esineisiin merkitään pakkaukseen sisältyvillä SelectaDNA-tarroilla, jotka auttavat ennaltaehkäisemään omaisuusvarkauksia. Lisäksi voidaan käyttää SelectaDNA:n käytöstä kertovia kylttejä.

Kaikki SelectaDNA:lla merkityt tuotteet rekisteröidään kansainväliseen tietokantaan osoitteessa www.secureassetregister.com/fi. Viranomaiset löytävät merkinnän ultraviolettilampulla ja tunnistavat tuotteen tietokannan avulla.

kayttoSopii kotitalouksiin ja yrityksiin

Suojaustapa sopii sekä kotitalous- että yrityskäyttöön. Tyypillinen suojattava kohde on varkaudelle altis omaisuus kuten tietokoneet, älypuhelimet, taulut, korut, tai muut arvoesineet. Myös polkupyörät, veneet tai muut ulkotiloissa käytettävät laitteet on helppo merkitä SelectaDNA:lla.

Saatavilla nyt meiltä – käytössä maailmanlaajuisesti

SelectaDNA-merkintätuotteen myyjä Suomessa on Oy Hedengren Security Ab. Yksi myyntipakkaus riittää noin 50 tuotteen merkitsemiseen. Selecta DNA:ta voi ostaa verkkokaupastamme, myyntitiimiltämme sekä hyvin varustetuista turvallisuus- ja lukkoliikkeistä.

globaali_kaytto

Lisätietoja:
Oy Hedengren Security Ab
Jukka Routtu
Puh. 0207 638 404
etunimi.sukunimi@hedengren.fi

Myyntitiimin tavoitat puhelimitse 0207 638 635 ja sähköpostitse security@hedengrensecurity.fi.