Oy SecVeto Ab on vuonna 2014 perustettu suomalainen yritys, joka tarjoa innovatiivisia turvaratkaisuja henkilösuojaukseen, omaisuuden turvamerkintään ja arvo-omaisuuden säilytykseen ja kuljetukseen. Lisäksi tarjoamme yritysturvallisuutta edistäviä konsultointipalveluja ja autamme selvittämään markkinoiden turvallisuustekijöitä.

SelectaDNA – merkitsemissovellukset perustuvat syntettiseeen DNA-ratkaisuun ja Oy SecVeto Ab edustaa niitä ainoana Suomessa.

Oy SecVeto Ab edustaa Suomessa ainoana edustajana synteettiseen DNA ratkaisuun perustuvia SelectaDNA – turvamerkintäsovelluksia ja meidät valittiin tähän tehtävään usean yrityksen joukosta toimihenkilöiden pitkän kokemuksen johdosta.

Meillä on pitkä kokemus turva-alasta ja sen haasteista.

Oy SecVeto Ab toimihenkilöillä on pitkä ja monipuolinen kokemus turvallisuusalalta.

 

Oy SecVeto Ab:n johto:

Reijo Hyytiäinen

Pitkä kokemus poliisihallinnon eri tehtävissä. Uran aikana luonut kontakteja ja verkostoitunut yhteiskunnan eri tahoille ja tasoille. Työskennellyt poliisiylijohtajan avustajana. Toiminut Suomen Tallinnan suurlähetystössä lähetystöneuvoksena poliisin erityisasiantuntijana, Suomi-Viro poliisiyhteistyön koordinaattorina, Suomen poliisi-tulli rajavartiolaitoksen johtoryhmän sihteeristössä ja poliisiasiain neuvottelukunnan sihteerinä.